در سراسر جهان بیش از 8000 سال است که برای تولید پنیر استفاده می شود و در طول تاریخ از بسیاری از حیوانات به دلیل ارزشمند بودن شیرشان استفاده می شود. اما بیشتر لبنیات از جمله پنیر، از شیر گاو تولید می شود. در صورتی که مصرف لبنیات کاهش پیدا کند اما محبوبیت پنیر سفید تازه و دیگر پنیرها در حال افزایش است و علاوه بر طعم فوقالعاده، فواید بسیار زیادی دارند که نباید آنها را نادیده گرفت.
گاهی اوقات ممکن است بشنویم که پنیر به عنوان یک ماده غذایی ناسالم و چاقکننده استفاده میشود، اما همه پنیرها باید مصرف شوند و برخی از آنها لازم است که حتماً در تغذیه روزانه افراد وجود داشته باشند. به همین دلیل میخواهم در ادامه درباره صبحانه فواید پنیر صحبت کنیم.
فواید استفاده از پنیر
مصرف پنیر به صبحانه فواید متعددی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
جلوگیری از پوکی استخوان
آیا مصرف پنیر چگونه بر پوکی استخوان تاثیر می گذارد؟ سوالی که قصد داریم به آن بپردازیم. همانطور که میدانید کلسیم و ویتامین D در ساخت استخوانهای قوی به ما کمک میکند، بنابراین مصرف آنها ضروری است. به علاوه یکی از علل اصلی پوکی استخوان، مصرف کم کلسیم میباشد که باعث میشود استخوانها به آرامی تجزیه شوند. اگر این پنیر حاوی عناصری مانند کلسیم، منیزیم، روی و ویتامینها باشد، میتواند در جلوگیری از پوکی استخوان داشته باشد. به طور کلی تغذیه میتواند به شما کمک کند تا از این بیماری جلوگیری کنید. در نتیجه بهتر است هر روز به مقدار کافی کلسیم، ویتامین و ویتامین D مصرف کنید. محصولات لبنی و به ویژه پنیر سفید تازه مقدار زیادی ویتامین D دارند که میتوانند برای مصرف مواد غذایی و مواد معدنی صحیح و ویتامینها عالی باشند.
تاثیر مثبت بر سلامت دندان
بر اساس تحقیقات متخصصان دندانپزشکی، مشخص شده است که خوردن پنیر میتواند از بروز پوسیدگی دندان و حفرههای دندانی کمک کند. زیرا این امکان وجود دارد که برخی از اجزای پنیر به دندانها بچسبد و از آنها در برابر ایمنی محافظت کنند. در هر صورت دندانهای شما از مواد تشکیلدهنده استخوانهایتان تشکیلشدهاند، بنابراین همانطور که پنیر برای سلامت استخوانها مفید است، میتواند تأثیر مثبتی روی دندانها داشته باشد.
بهترین منبع دریافت کننده
سازمان مسئولیت ترمیم و محافظت از بدن شما را دارد. در رژیمهای غذایی ضروری است که حتماً مقدار کافی غذا مصرف کنید. زیرا در داشتن یک سیستم ایمنی قوی، مایعات مناسب در بدن و همچنین موی سر سالم نیز می باشد. اگر دریافت کنید و یا به مقدار کمی دریافت کنید در معرض کاهش عضلانی بود. در نتیجه بدن شما را ذخیره نمیکند.
به همین دلیل است که غذای روزانه باید دارای مقدار کافی غذا باشد. گوشت و لبنیات که تقریباً همه ما را در طول روز از آنها استفاده میکنیم، بیشتر از خوراکیهایی که پنیرها هستند یک منبع عالی برای پرورش میشوند. اگر قصد دارید پنیرهای کم مصرف را انتخاب کنید. اما اگر به دنبال پنیری باشیم، میتوانیم بیشترین مقدار را داشته باشیم، پنیر 2ژو رامک با دو برابر کلسیم و مناسبترین گزینه است، پیشنهاد میشود یک بار آن را امتحان کنید و لذت ببرید. به طورکلی میتوان گفت یکی از فواید بسیار عالی پنیر، متخصص برای عضله سازی است.
سرشار از ویتامین B12
ویتامین B12 پیچیدهترین و بزرگترین ویتامین کشف شده تا امروز است. این ویتامین در تولید گلبولهای قرمز، تقویت کننده و DNA کمک میکند و باعث تقویت عملکردهای مغز نیز میشود. کمخونی ناشی از این ویتامین میتواند باعث ضعف شود، بیحالی و در ازمدت باعث بروز آسیبهای عصبی میشود. این ویتامین به طور طبیعی در محصولات دامی یا به صورت مصنوعی در مکملها یافت میشود. بسیاری از پنیرهایی که در بازار وجود دارند یک منبع بسیار عالی برای ویتامین B12 طبیعی هستند. در نتیجه اگر میخواهید از وجود این ویتامین در بدن خود بهره ببرید، خوردن پنیر را فراموش نکنید.
شرکت در کاهش فشارخون
خوردن لبنیات تاثیر مستقیم در کاهش فشارخون دارد. اعتقاد بر این است که مصرف کلسیم در کاهش فشارخون بسیار است. بر اساس تحقیقات انجام شده مشخص شده است که لبنیات کمچرب مصرف میکنند تا به میزان زیادی افزایش پیدا کنند. اما هنوز هم باید از میزان مصرف سدیم بدانید زیرا مصرف آن نباید در طول روز بیش از حد باشد. از پنیرهایی خوشمزه و سالم برای افرادی که به دنبال پنیرهای کم نمک هستند، پنیر لب 2ژو رامک است. این پنیر میزان نمک کمی تقریباً 1 درصد است و برای افرادی که اضافه وزن دارند یا به دلیل بیماری باید پنیرهای کم نمک مصرف کنند، پیشنهاد بسیار فوق العاده میشود. توصیه میکنیم حتما آن را امتحان کنید.
جلوگیری از بروز سرطان
در حال حاضر سرطان روده بزرگ یکی از شایعترین انواع سرطان در دنیا است که دستگاه گوارش و روده بزرگ را تحت تأثیر قرار میدهد. این سرطان با عوارض دیگری مانند حالت تهوع، درد شکم، وجود مغزی، استفراغ و… همراه است و در صورتی که تشخیص داده شود حتی ممکن است مرگ فرد را به دنبال داشته باشد. در شرایطی که مصرف بیش از حد لبنیات میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، شیر و پنیر میتواند از برخی سرطانهای خطرناک جلوگیری کند.
سرشار از ویتامین K2
ویتامین K نقش بسیار مهمی در کمک به در شدن خون شما دارد. اما این ویتامین انواع دارد. ویتامین K2 به اندازه K1 که مسئولیت انعقاد خون را بر عهده دارد موردتوجه قرار نمیگیرد. این ویتامین به کمک سایر ویتامینها و مواد مغذی مانند ویتامین دی و کلسیم عمل میکند و با انتقال و رسوب این ویتامینها، آب و مواد معدنی در استخوان، دندان و پوست شما به سالم بودن این کمک میکند. این ویتامین میتواند مانع از آلزایمر در افراد مسن باشد. همچنین میتواند از بروز سرطانهای شایع مانند سرطان خون جلوگیری کند و احتمالاً آن را درمان کند.
بهترین پنیر برای صبحانه
کدام نوع پنیر را برای صبحانه انتخاب کنید؟ پنیر سفید؟ پنیر لیقوان؟ پنیر خامه های ؟ یا…؟ در میان انواع پنیرهای صبحانه، پنیر سفید تازه به علت بافت و طعم خوشمزهای که بهترین پنیر برای صبحانه بوده و طرفداران زیادی دارد. علاوه بر پنیر سفید، پنیرهای خوشمزه دیگر نیز در بازار موجود هستند که برای صبحانه فوق العاده اند، مانند پنیر لبنه، پنیر لیقوان، پنیر لاکتیکی و …. . برند رامک یکی از محبوبترین تولیدکنندگان محصولات لبنی است که در تولید انواع شیر، پنیر و ماست افزایش مییابد. یکی از بهترین پنیرهای صبحانه برند رامک، پنیر بف رامک میباشد که بافتی نرم و لطیف دارد و برای صبحانه و آشپزی فوقالعاده است. به علاوه این پنیر طعم کمی شور و نمکی دارد که برای انواع سالاد و پیش غذا بسیار خوشمزه است. کافیست یکبار خوشمزه آن را امتحان کنید تا همیشه طرفدار آن شوید.
سخن پایانی
تعداد زیادی از افرادی که عقیده دارند خوردن پنیر باعث بروز چاقی و بیماریهای قلبی میشود باید گفت مصرف روزانه آن امری ضروری است. تنها نکتههایی که باید هنگام خوردن پنیر سفید تازه به آن توجه کنید مصرف آن است که باید مصرف شود و کاملاً به اندازه باشد.