ویتامین D با افزایش مرگ زودهنگام مرتبط است

بررسی به رابطه بین ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، حدود ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان ویتامین D دارند.

دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و علتی بین ویتامین D و خطر مرگ و میر پیدا کرده اند.

دانش همچنین دریافت می کند که اگر سطح ویتامین D در محدوده مشخص باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا 5 درصد افزایش می‌یابد.

ویتامین D یک ماده مغذی برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:

• محافظت از استخوان ها در برابر پوکی استخوان

• حمایت از سیستم ایمنی بدن

• کمک به رشد سلولی

• ارتقا سلامت

بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار دادن در معرض نور خورشید تولید می کند و ویتامین D را از مواد غذایی سرشار از مغذی می کند، از جمله:

• آب میوه‌های غنی شده با ویتامین دی، لبنیات و محصولات لبنی

• روغن ماهی کاد

• ماهی‌های چرب، از جمله سالمون، تن و ماهی خال مخالی

• جگر گاو

• زرده تخم مرغ

مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد دارد. از ۱ تا ۷۰ سال، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر از ۲۰ میکروگرم افزایش می‌یابد.

در این مطالعه، در یک بازه زمانی 14 ساله، خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم