در ماه ژوئن، وزارت کشاورزی ایالات متحده تاییدیه ای را برای برچسب های هر دو شرکت اعطا کرد که به آنها اجازه می دهد محصولات خود را تحت نام “مرغ کشت سلولی” بفروشند. چراغ سبز امروز یک اعطای بازرسی است که به شرکت ها اجازه می دهد تا امکانات تولید خود را راه اندازی کنند. با در دست داشتن همه این تاییدیه ها، Upside Foods و Eat Just می توانند محصولات خود را تولید و به عموم بفروشند.
پو برونسون، شریک عمومی SOSV، اولین سرمایهگذار سرمایهگذاری ریسکپذیر Upside، میگوید دریافت امضا از قانونگذاران ایالات متحده یک نقطه عطف مهم برای صنعت است. برونسون می گوید: «اطمینان از ایمن بودن غذا واقعاً مهم است. این کاملاً ضروری است و ما بدون آن صنعت آینده نخواهیم داشت.»
هر شرکتی قصد دارد قبل از رفتن به خرده فروشی در رستوران ها راه اندازی کند. مرغ پرورشی Eat Just ابتدا در یک رستوران ناشناس در واشنگتن دی سی فروخته می شود. شولتز گفت که محصولات Upside که در یک مرکز آزمایشی در کالیفرنیا تولید می کند، باید تا پایان تابستان در Bar Crenn، یک رستوران سانفرانسیسکو در دسترس باشد.
شولزه میگوید: «این یک لحظه تاریخی و باورنکردنی است. مانع بزرگ بعدی در حال افزایش است. صادقانه بگویم، این چیزی است که اهمیت دارد.»