تورم نسل جدیدی را به سمت ماشین تولید نان سوق می دهد

یک سال پیش، مکایلا گارسیا، یک مادر خانه‌نشین در سن آنجلو، تگزاس، یک دستگاه نان‌ساز نان‌ساز در سال 1999 در Goodwill به قیمت 7 دلار خرید، تقریباً همان قیمتی که برای نان ارگانیک هفتگی خود می‌پردازد. او دستگاه را تمیز کرد، راهنمای دستور غذا را به صورت آنلاین جستجو کرد و همان شب نان سفید درست کرد.

خانم گارسیا، 24 ساله، که از دستگاه برای درست کردن خمیر نان استفاده می کند، گفت: “به آن سوگند می خورم.” او نان ساز را خرید تا بتواند با افزایش قیمت غذا در پول خود پس انداز کند. «نان کاملاً عالی است. و چه کسی نان خانگی را دوست ندارد؟

نان‌ساز – وسیله‌ای که هر بار نان را مخلوط می‌کند، ورز می‌دهد، اثبات می‌کند و می‌پزد – در روزهای اولیه همه‌گیری، طرفداران جدیدی پیدا کرد، زیرا خریداران نگران کمبود مواد غذایی و پخت نان خانگی بودند. اما تورم اخیر به ماشین رونق دیگری بخشیده است. اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی، به ویژه در TikTok، به تجدید حیات کمک کرده اند.

جو دروچوسکی، معاون رئیس جمهور و مشاور صنعت خانگی در گروه NPD، یک شرکت تحقیقات بازار، گفت: در سال 2022، فروش تولیدکنندگان نان در ایالات متحده به 42 میلیون دلار رسید – 20 درصد بیشتر از سال قبل. او گفت که از سال 2020، فروش دلار 131 درصد افزایش یافته است.

همیلتون بیچ تولیدکنندگان نان را در سال‌های 2020 و 2021 به فروش رساند و شرکت تولیدات خود را برای سال 2022 افزایش داد. کویزینارت گفت که در حالی که فروش نان‌سازانش با گسترش همه‌گیری کاهش یافته است، در شش ماه گذشته افزایش یافته است.

آقای Derochowski گفت: “تفاوت بین یک روند و یک مد چیزی است که باعث صرفه جویی در پول شما می شود.” “چیزی که باعث صرفه جویی در پول شما شود، بخشی از رفتار بلند مدت شما خواهد بود.”

مانند بسیاری از غذاهای اصلی، نان به طور فزاینده ای گران می شود. میگل گومز، استاد بازاریابی مواد غذایی در دانشگاه کرنل، گفت که میانگین قیمت هر پوند در ایالات متحده در ماه‌های اخیر از 1.40 دلار در سال 2019 به حدود 2 دلار افزایش یافته است. (او اشاره کرد که یک آمریکایی به طور متوسط ​​حدود 50 پوند نان در سال می خورد.)

در ماه سپتامبر، میراندا واتسون، 28 ساله، زمانی که نان های ارگانیک در سنت آگوستین، فلوریدا به 6 تا 7 دلار برای هر قرص رسید، شروع به استفاده از نان ساز مادرش که چند دهه قدمت داشت، کرد. حتی با استفاده از مواد ارگانیک، اکنون فقط 3 دلار برای پختن یک نان سفید هزینه دارد. او گفت: “این متراکم ترین، خوشمزه ترین و لذیذترین نانی است که تا به حال داشته اید.”

با این حال، تولیدکنندگان نان نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه دارند – بیشتر ماشین‌های جدید بین 60 تا 120 دلار قیمت دارند، اگرچه قیمت‌ها در اقلام فروش و مدل‌های دست دوم پایین‌تر است. و بر خلاف بسیاری از نان های خریداری شده در فروشگاه، نان های تهیه شده در دستگاه های نان ماندگاری بسیار کوتاه تری دارند زیرا حاوی مواد نگهدارنده نیستند.

جوزف لی، یک کارآفرین در منطقه بوستون و پسر مردم برده، اولین دستگاه نان تجاری را در اواخر دهه 1880 اختراع کرد که عمدتاً برای استفاده در صنعت مهمان‌نوازی بود. این دستگاه اختلاط و ورز دادن خمیر را خودکار می کرد.

ماشین‌های نان امروزی مقرون به صرفه‌تر از دستگاه‌های دهه 1990 و همه‌کاره‌تر هستند، با تنظیماتی برای نان‌های صنعتی مانند نان‌های بدون گلوتن، کیک، مربا و ماست. آقای Derochowski گفت جهش اخیر در فروش همچنین نشان دهنده تمایل بسیاری از مشتریان برای سفارشی کردن نان خود و تصمیم گیری در مورد مواد اولیه است.

اگرچه فروشگاه‌های دست دوم مانند Goodwill و Salvation Army جزئیاتی را در مورد فروش نان‌سازها رعایت نمی‌کنند، برخی از مدیران فروشگاه‌های Goodwill در شمال شرقی گفتند که وقتی به قفسه‌ها می‌رسند به سرعت می‌فروشند.

در جمعه سیاه سال گذشته، الی پونتوریرو، 25 ساله، پس از دیدن TikToks در مورد آن، تصمیم گرفت یک نان ساز جدید از Dash به قیمت 32 دلار بخرد. او در خانه در شاین، ویو، سه نان در هفته می پزد، اما رول دارچین، خمیر پیتزا و شیرینی هم درست کرده است. او از این دستگاه برای تهیه مربای توت فرنگی استفاده می کند، میوه، شکر، آب و پکتین را داخل دستگاه می ریزد و مخلوط را به مدت 80 دقیقه می پزد.

در حالی که این کار باعث صرفه جویی در پول او شده است، خانم پونتوریرو گفت که او این دستگاه را خریده است زیرا نان با موادی که انتخاب کرده است می خواهد.

دونا توماس، 67 ساله، اهل ریورویو، فلوریدا، که به دلیل شغلش به عنوان یک حمل کننده پست، آرتروز در دستانش دارد، از فرصتی که می‌تواند بدون ورز دادن بریوش خود را بسازد، قدردانی می‌کند. او دو سال پیش یک دستگاه نان ساز کورتیس استون از شبکه خرید خانگی خرید، زیرا می خواست دستور پخت رول های مادرش را درست کند.

کلی مندوزا، 25 ساله، از چاتانوگا، تن، یک دستگاه نان نرتوا برای کریسمس دریافت کرد. او اکنون هفته‌ای یک نان درست می‌کند، از جمله نان‌های سریع مانند نان ذرت. این یک گام کوچک برای هدف او برای تکیه کمتر به فروشگاه مواد غذایی است.

او گفت: «اگر بهترین چیزها را می‌خواهی، باید خودت درستش کنی.»


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم